I tisdags samlades hela Hager Sverige på Ronald McDonald Hus Göteborg för vår årliga kick-off-konferens och fick under dagen ta del av deras viktiga jobb i att stötta familjer med sjuka barn.

I samband med detta bjöd vi familjerna på Huslunch genom Food Trucks på gården utanför. Så härligt att få mötas upp med en burrito i hand samtidigt som första snön föll. Maten som blev över la vi såklart i varsågod-kylen som finns i huset.

Vi har sedan förra året skänkt pengar för varje sålt 2-vägsuttag till familjerna som bor i huset, detta för att kunna stötta dem på olika sätt i ett initiativ som vi valt kalla Familj till Familj. Från Hager-familjen till familjerna på huset och detta initiativ är något som personer och företag både kommer kunna bidra till och engagera sig i under 2019.

Kategorier: Food Truck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *