Vårt senaste försök att hjälpa familjerna på Ronald McDonald har varit genom att skapa en enklare vardag vid hemkomst. För när familjerna äntligen får komma med sina barn och de inte längre behöver vara inlagda på sjuhuset möts de av en vardag som ska sättas igång i ett hus de kanske inte bott i på flera månader. Gräset i trädgården har växt och kylskåpet ekat tomt samtidigt som barnen är trötta och hungriga.

Av den anledningen har vi sett till att fylla på kylskåpet med matkassar så att familjerna inte behöver fundera på hur de ska lösa maten första dagarna. Alla små saker som går att underlätta tror vi kan hjälpa familjerna både när de bor på Ronald McDonald såväl som när de kommit hem till verkligenheten igen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *