När familjers långa vistelser på Ronald McDonald-huset går mot sitt slut är det ofta med trötta kroppar och huvuden som de beger sig hemåt. Givetvis glada att få åka hem med sina barn men samtidigt är de utmattade av oron över sitt sjuka barn såväl som med allt det innebär att ha familjelivet på annan ort en längre tid.

Vi har därför försökt att underlätta några av familjernas hemresa genom att ta hand om städningen av deras rum som de bott i. Städning av ett rum kan vara en enkel sak för en familj hemma i en vardag där allt flyter på men med slitna kroppar, sjuka barn och energifyllda syskon kan det kännas som ett stort berg att bestiga.

Förhoppningen är att de kan få lite mer ork att lägga på sina nära och kära i en tuff period i deras liv.

Kategorier: städning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *