Ansök om en hjälpande hand

Behöver din familj en hjälpande hand i vardagen? Vi på Hager tycker det ska vara lätt att be om hjälp, därför startade vi initiativet familj till familj, kopplat till Ronald McDonald. En liten insats från vår sida för att hjälpa familjer med barn som vårdas för allvarlig sjukdom under längre tid.

Låt oss ta hand om dina vardagliga problem så att du kan fokusera på din familj. Du kan t.ex. få hjälp med matlådor, städning, läxhjälp, handla mat eller andra vardagliga utmaningar under tiden ni är borta från hemorten eller när ni väl ska komma tillbaka.

Genom att ansöka via formuläret nedan så påbörjar ni en dialog med oss på Hager som mer än gärna tar emot era önskemål – fyll i dina uppgifter och beskriv vad just ni behöver hjälp med.

Ansökan

Vi hjälper er gärna på hemorten med underhåll under tiden ni bor på Ronald McDonald Hus samt med det som kan förenkla er hemkomst. Finns det något annat vi kan göra för er på Ronald McDonald Hus så beskriv även det i fritexten.
  • Nedan kan du fylla i det ni behöver hjälp med i hemmet under tiden familjen bor på Ronald McDonald Hus.
  • Nedan kan du fylla i det ni behöver hjälp med inför er hemkomst från Ronald McDonald Hus.
  • Beskriv något ni önskar hjälp med som inte finns med i listan. Det kan även gälla saker på plats i Ronald McDonald Hus.
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Vår integritetspolicy hittar du här.