När Ronald McDonald huset i Göteborg behövde fräsha upp några av sina rum ville vi såklart få hjälpa till och såg till att nya strömbrytare kom på plats. Renoveringen betyder att huset får en större kapacitet och nu kan välkomna fler familjer som behöver hjälp och tak över huvudet, vilket är fantastiskt roligt. Varje dag en familj får det lite lättare i sin tuffa situation är givetvis en stor vinst och det glädjer oss att få vara del av detta.

I samband med detta passade även Magnus, Sofia och Axel på att åka upp och lämna ett stort lass av goda matlådor som familjerna. Mat är ofta det sista som tänks på när en familjemedlem ligger på sjukhus men ack så viktigt det är att fylla på med mat och näring för att orka. Tack till Majornas Matfabrik som är med och hjälper oss hjälpa.

Vill ni också hjälpa och stödja initiviativet Familj Till Familj kan ni antingen kontakta oss via familjtillfamilj.se/vi-vill-hjalpa/ eller genom att köpa vårt tvåvägsuttag där vi skänker en del av inkomsterna från varje sålt uttag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *